Mared DDD Intercons S.R.L

Dezinsectie

Dezinsecţia reprezintă ansamblul de acţiuni (mijloace şi metode) pentru combaterea insectelor şi păianjinilor care pot vehicula şi transmite boli infecto - contagioase şi parazitare la om şi animale şi care prin acţiunea lor provoacă disconfort şi pagube economice, prin scăderea producţiilor sau prin degradarea unor materiale.

Citește mai mult:Dezinsectie

Deratizare

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent, in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerea la un nivel numeric redus. Pe langa pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate.

 

 

Citește mai mult:Deratizare

Dezinfectie

Dezinfectia este o metoda destinata decontaminarii mediului de germeni microbieni si inframicrobieni patogeni.Este una dintre cele mai importante metode pentru prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitare.

Din punct de vedere al scopului urmarit ,dezinfectia poate fi profilactica sau de necesitate, unde distingem dezinfectia finala si dezinfectia curenta.

Citește mai mult:Dezinfectie

Acasa

Societatea are ca obiect de activitate prestarea serviciilor de Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie.

Lucrarile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie  se efectueaza atat in spatii inchise cat si in spatii deschise, urmarindu-se combaterea pana la disparitia de pe suprafetele tratate si a imprejurimilor acestora prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie, a rozatoarelor precum si a tuturor speciilor de insecte taratoare si zburatoare, purtatoare a microbilor si a bolilor infecto-contagioase (transmisibile) atat la om cat si la animale.

Actiunile de deratizare, dezinfectie si dezinsectie se efectueaza atat la persoanele fizice, cat si la asociatiile de proprietari, in condomeniul acestora.

Prestam servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie si la firme si institutii publice: birouri, banci, hoteluri, restaurante, pensiuni, baruri, brutarii, spitale, gradinite, scoli, domenii publice si la institutii de stat

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd